EN

OMARS KRANBIL AS

KRANFIX™

Fullt operativ i disse Corona-tider (korona/covid-19). En større trussel for menneskeheten og livet på jorda enn pandemier etc, er oss selv. Ta gjerne en titt på The Ocean Cleanup. Plasten i verdenshavene er en stor trussel for mattilgang og klimaet (metanutslipp; 25x kraftigere klimagass enn co2 (co2 som tross alt hjelper plantene til liv)). Vi har ett kollektivt annsvar for å rydde opp etter oss selv. Det hjelper lite å krangle og skylde på hverandre. Holdningsendringer og sammarbeid er det som skal til. Hva kan du bidra med?

Se dokumentaren på NHK World Japan:
No more plastic (part 1)
No more plastic (part 2)


Stifter Omar Bragstad har tungtransporterfaring siden sommeren 2004. Og kranbilerfaring siden høsten 2010.

Selskapet ble stiftet i 2017 med en visjon om en god firmastruktur, konkuransedyktig pris og ett fullverdig produkt ut til kunde. Full drift fra den 02.05 2018. Jeg har fokus på at jeg skal ha tilgjengelig den rette kompetansen og utstyret som du trenger for å få jobben gjort. La meg lære deg som kunde å kjenne. Se dine behov. Og sammen finne løsninger på dine problemstillinger. Noen du kanskje ikke så selv en gang. Dess vanskeligere jobben er, dess bedre liker jeg meg. Jeg utfører selvfølgelig lette jobber også.


Kvelds, helg og nattarbeid har en minstesats på 3 timer og kun hele timer + tillegg. Jobber på dagtid har en minstesats på 1 time + hver påløpende halvtime. Oppdraget er gjeldene fra Grorud/Haugenstua (Oslo nord) til man er tilbake til Grorud/Haugenstua igjen. Bomringer, ferger og lignende, kommer i tillegg.

OMARS KRANBIL AS var tilknyttet Oslo Transportservice SA frem til og med 31.12.2018. Fra og med 01.01.2019 (da OTS startet sin avvikling) har det vært egenfakturert drift.

Orgnr. 919 875 321